Make your own free website on Tripod.com
februari 10, 1998

Just nu är jag mitt emellan två tentor, och skriver dagbok... Den första delen gick bra, och om en timme är det dags för del två. Den är tyvärr den svåra delen, så riktigt glad kan jag inte vara än. Men den första delen gick nog över förväntan... Pluggade inför tentan igår, med Offspring på hög volym i freestylen - klart det går bra med sådan inspiration.
Jag ska lägga in lite nya dikter någon dag när jag får tid över... Lovet lär ju bli lite pluggigt, måste göra insus innan Malmö. Fick visst ett hotbrev hem igår från skolan - måste göra insuna, annars ingen tenta i Malmö. Men det är inget att hänga upp sig på, de flesta får nog sådana brev. Om man jämför med många andra så ligger jag riktigt bra till med insuna.. Men de måste ju göras.

--

Andra delan av tentan var sådant som jag inte läst på speciellt mycket av, så den gick inte sååå bra. Men sammanlagt är jag nog ganska nöjd. Och så har jag lämnat monsterinsun i tek.b. också. "Kranfan"... Så just nu är det lycka som står på programmet, och lite insujobb.
Jag tycker så synd om Amie som blivit sjuk. Undrar om jag har smittat henne, jag var lite förkyld förra veckan. Men hon har ont i halsen och så, inte kul... Krya på dig! Puss!

En kul länk: Offspring!

Kram,
Henrik