Make your own free website on Tripod.com
hänt idag då? en massa skulle man kunna säga om man kände för det. har övat hela dagen inför den lilla konsertmusikal som har premiär på onsdag. //köp biljett! \\ riktigt kul att hålla på så en hel dag. jag är någon form av konferencie för föreställningen, fast vi har så klart krånglat till det en del. ni slipper i varje fall höra mig sjunga, vilket ni alla borde vara ytterst tacksamma för! ;-)
sara har jag träffat idag. hon har varit två veckor på fuerta ventura. inte så att man är avundsjuk eller så... hon kunde väl packat ner mig i handbagaget eller nåt. jag är inte så stor..;-)
annars har helgen gått åt till att installera den dator min familj har köpt. kul att använda när jag är hemma och måste jobba med grafik eller nåt. p233mmx, lagom snabb sådär. det bästa av allt: den har inte krånglat alls än. men det lär väl komma, så klart...
jag har också som synes ändrat om designen (igen)... vet inte vad jag ska göra med de gamla dagböckerna, men jag kommer väl på något. de är inte tillgängliga än, men de blir kanske det i framtiden. nåväl...lev ett liv!

{ s t ä n g }