Make your own free website on Tripod.com
"Ahh...en sida enbart för mitt ego. Undrar om det räcker..."

Hur lätt är det att presentera sig på en internetsida? (Hur lätt är det att presentera sig i en jobbansökan?) Vad ska man ta med och vad ska man utelämna? Hur ärlig ska man vara?
  Jag har ingen aning, och är det något jag drar mig för att skriva om är, det mig själv, i varje fall om jag inte får väva in det i poesins luddighet. Det är inte så att jag skäms för mig själv, eller är blyg. Jag vet bara inte vad det är ni skulle kunna tänkas vilja veta.
  För att börja från början. Jag är född. Det hände för knappt sjutton och ett halvt år sedan på Umeås BB. Jag flyttade (efter ett halv år) till Öland där jag fram till för ett och ett halvt år sedan hela tiden bott med mina föräldrar och mina syskon (som blivit fler under tiden).
  För ett och ett halvt år hände något stort i mitt liv. Jag började på Korr och sedan dess är det inte mycket som varit säg likt...
Korr är en mycket speciell gymnasieskola, och vill ni veta mer tycker jag ni ska klicka på länken. Jag har fått många nya perspektiv på livet, och många nya vänner. Jag tycker nog att jag har förändrats en hel del under den tiden jag gått här på Korr, fast kanske inte så mycket som många skulle vilja påstå.
  Jag menar, jag vet faktiskt inte om jag skulle sjungit (bara det, jag kan inte sjunga en ton) en ganska..."egen"...julvisa, iförd plast- och aluminumfolie tillsammans med en kompis inför tvåhundra personer för ett par år sedan. Det innebar inga större problem på årets julfest...
  Jag skriver också mer dikter nu än vad jag gjorde i.K. (innan Korr), och det beror säkert på att mycket mer känsloframkallande saker händer här. Livet är mer intensivt, och man kommer närmare andra människor genom att bo som vi gör.
  Själv bor jag till exempel med tre snälla flickor, som nog också förändrats av Korr... så busiga som de är nu, var de nog knappast innan...
Tack vare Korr har jag också träffat min söta flickvän Amie. Vi har varit tillsammans sedan mitten av december -97, och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om henne. Vad jag får skriva om henne... hon är söt. Och snäll. Och trevlig. Och gullig. Och...
  Jag kanske fyller i här lite allt eftersom saker händer. Vem vet? Om du undrar något mer, så tycker jag verkligen att du ska skicka ett brev. Jag blir jätteglad!