Make your own free website on Tripod.com
hej
jag är sjutton och halvt år gammal, poetaspirant, politiskt ganska intresserad och något avvikande, strikt humorist, mindre strikt vegetarian och enligt den närmsta omgivningen något galen. har en söt liten flickvän vid namn amie och tre huskamrater (inte så kommunistiska) som helt klart är mina, även om de ibland tror att jag är deras. de heter stina, ann-sofie och sara. påstår de i varje fall. vänner har jag också, helt klart alldeles för många för att hinna med mitt skolarbete, som helt oosökt leder mig in på min skola som heter korr. eller torsås korrespondensgymnasium. där passerar dagarna förbi i rasande takt när jag, som läser naturvetenskapligt program, teknisk gren, försöker klara av mina studier. vilket jag hittills har gjort ganska bra.
jag är också webdesigner i företaget envictor hb som jag driver med fyra kompisar (axel, anders, henrik och peter i helt slumpmässig ordning).
just det, om du har något du vill fråga mig kan du alltid skicka ett litet brev per elektroner till adressen: hbroselid@geocities.com. tack. vi ses. kanske?