Make your own free website on Tripod.com
Så, vem är jag då? Kanske ett riktigt erkännande på min hemsida? Till att börja med; jag heter Henrik Broselid, är född den 25 augusti 1980 och ska snart åka till Lund för att förvärva lundensisk livserfarenhet, bli en äkta student och kanske också lära mig lite under tiden.

Jag försöker ibland skriva poesi, med blandad framgång, som ett sätt att komma tillrätta med vad jag tycker och känner om saker och ting. Det är inte alltid det lättaste att alltid vara på det klara med det. Då och då försöker jag umgås med människor, också det med blandad framgång, eftersom jag ibland (tyvärr) föraktar större delen av mänskligheten utan egentligt skäl. Det kan ha att göra med det senaste året, då jag kämpat mig igenom en militär utbildning som skyttegruppbefäl (på numera nedlagda IB12, Eksjö, också allmänt erkännt som Sveriges tråkigaste stad), vilket jag ibland märker har lämnat vissa känslomässiga spår (defekter) i min personlighet. Jag jobbar för att få bort dem, det garanterar jag.

Jag är nog utan flickvän, även om den saken inte alltid är så glasklar som den kanske kan tyckas, men jag har i varje fall en bästa vän som varit min flickvän, den underbara Sarah. Alla borde ha en dylik flicka för att få uppleva den sanna tjusningen i att kastas mellan alla känslolägen samtidigt och ändå lyckas behålla insikten att man faktiskt är älskad trots allt. Min stora musa.

I Lund i höst ska jag läsa till Civilingenjör, Datateknik. Låter helt underbart hopplöst tråkigt tycker jag nog egentligen. Ska bli en härlig utmaning. Ännu har jag ingenstans att bo eller så, men jag antar att det är sådant som man inte ska känna till när det nästan är en månad till dess att terminen (nollningen) börjar? Jag hoppas just nu att Lund blir räddningen för min oroliga hjärna.

Innan jag gjorde lumpen gick jag i gymnasiet, och inte på vilken skola som helst, utan på Torsås Korrespondensgymnasium. För dig som inte gått där; tough luck, du har missat något underbart.

Till sist; jag hoppas det ska fungera med den här hemsidan. Jag ska försöka hålla den aktuell och så, publicera lite dikter, kanske någon novell och så har jag tänkt ge alla (om någon) som besöker den ett enkelt sätt att komma i kontakt med mig. Kort sagt, det ska bli ett litet hem på nätet för min tankar, känslor och kontakter. Nu får du gärna skriva ett e-mail till mig, för det är alltid kul att få nya saker att läsa. Vi hörs...

copyright henrik, 27 juli 2000